Gestió de xarxes socials

Objectiu

Impulsar la promoció de les empreses beneficiàries a les xarxes socials

IMPORT DE L’AJUDA
Segment I. Petites empreses entre 10 i 49 empleats 2.500€
Segment II. Petites empreses o Microempreses d’entre 3 i menys de 10 empleats 2.500€
Segment III. Microempreses d’entre 1 i menys de 3 empleats i persones en situació d’autoocupació 2.000€
Segment IV. Empreses d’entre 50 i menys de 100 empleats 5.000€
Segment V. Empreses d’entre 100 i menys de 250 empleats 5.000€

Percentatges d’execució associat a les fases

Primera: 40%

Segona: 60%

Requeriments mínims. Funcionalitats i serveis

  • Social Media Plan: comptaràs amb una estratègia de xarxes socials alineada amb la teva missió i visió, perquè sigui rellevant i connecti amb els teus potencials clients i fidelice a aquells usuaris que ja ho siguin.
  • Monitoratge de xarxes socials: tindràs monitorats i controlats de manera periòdica els impactes de les accions en xarxes socials per a veure els teus resultats i saber si estàs complint amb els objectius de la teva estratègia.
  • Optimització de la xarxa/Auditoria Xarxes Socials: t’ajudarà a optimitzar el rendiment, analitzant diferents canals socials.
  • Gestió de xarxes socials: l’Agent Digitalitzador que hagis seleccionat per a proporcionar-te la solució t’administrarà el perfil/usuari en, almenys, una xarxa social. Si pertanys als segments IV o V, la gestió serà d’almenys 2 xarxes socials.
  • Publicació de posts mensuals: per als segments I, II i III l’Agent Digitalitzador publicarà un mínim de 4-8 entrades (posts) mensuals en les teves xarxes socials. En el cas dels segments IV i V seran mínim 12 posts mensuals.
  • Aplicació d’una estratègia d’escolta activa: t’ajudarà a mantenir una supervisió de les teves xarxes socials. (Exclusiu per a Segment IV i V)
  • Creació de contingut audiovisual mensual: l’Agent Digitalitzador s’encarregarà de la creació i publicació de, almenys, dues entrades (posts) mensuals de contingut audiovisual. (Exclusiu per a Segment IV i V)