Servei de ciberseguretat gestionada

Objectiu

Proporcionar un servei que combini tècniques d’EDR (Endpoint Detection and Response) i MDR (Managed Detection and Response) per detectar incidents de ciberseguretat en temps real i abordar-los de la manera més ràpida i eficaç possible.

IMPORT DE L’AJUDA
Segment I. Petites empreses entre 10 i 49 empleats
Segment II. Petites empreses o Microempreses d’entre 3 i menys de 10 empleats
Segment III. Microempreses d’entre 1 i menys de 3 empleats i persones en situació d’autoocupació
Segment IV. Empreses d’entre 50 i menys de 100 empleats 200 €/dispositiu (fins 99 dispositius)
Segment V. Empreses d’entre 100 i menys de 250 empleats 200 €/dispositiu (fins 145 dispositius)

Percentatges d’execució associat a les fases

Primera: 70%

Segona: 30%

Requeriments mínims. Funcionalitats i serveis

  • Instal·lació i configuració inicial: de les eines de seguretat perquè puguis detectar, interrompre i donar una resposta ràpida a les amenaces.
  • Detecció i resposta als endpoints: servidors, PCs, portàtils, telèfons mòbils… La solució implantada ha de ser capaç de detectar i donar resposta en aquests punts, podent subministrar-se la protecció EDR juntament amb la resta dels components de la solució implantada o podent aquesta integrar-se amb solucions EDR ja existents als endpoints.
  • Fonts a monitoritzar: La solució implantada haurà de protegir davant les amenaces que afectin diverses fonts de l’empresa com ara endpoints o solucions Cloud.
  • Alertes davant amenaces: Aquest servei alertarà els contactes de la teva empresa immediatament després d’haver detectat possibles amenaces.
  • Disponibilitat d´un equip d´experts: que s´encarregarà de respondre tots els dubtes que puguin sorgir relacionats amb el servei. També realitzarà una anàlisi i seguiment continu de les alertes generades.
  • Monitorització 24x7x365: El servei estarà operatiu les 24 hores del dia, 7 dies per setmana, els 365 dies de l’any.
  • Cerca, contenció i resposta davant d’amenaces: el servei farà una cerca activa de possibles amenaces, evitant, interrompent i responent als possibles atacs. Això impedirà que s’estengui a altres parts de la xarxa de la vostra empresa.
  • Informes mensuals de seguiment: es generaran informes sobre els incidents detectats i les causes arrel així com de la situació de l’empresa en matèria de seguretat.
  • Assistència directa: en cas d’accident de seguretat, tindreu accés a una línia telefònica de contacte directe amb l’equip de servei per aclarir totes les qüestions que sorgeixin arran d’un atac.

* Al segment IV s’inclouen les empreses menys de 50 empleats que tinguin consideració de mitjana empresa en superar el volum de negocis anual i balanç general anual de 10 milions d’euros