Què és el Programa Kit Digital?

El Kit Digital és una iniciativa del Govern d’Espanya, que té com objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avanç significatiu al nivell de maduresa digital.

3.067M €
Període d’execució: 2022-2023

Les solucions digitals que proporciona el Kit Digital estan orientades a les necessitats dels beneficiaris: petites empreses, microempreses i treballadors autònoms, que pertanyin a qualsevol sector o tipologia de negoci.

Els agents digitalitzadors són aquelles empreses què disposen de solucions tecnològiques i què les vulguin publicar en el Market Place que red.es publicarà per a posar en contacte la oferta de paquets digitals amb els beneficiaris.

Segment de beneficiaris

Si l’empresa beneficiaria compleix les condicions establertes a les bases de la convocatòria de l’ajuda del Kit Digital, podrà disposar d’un bo digital per accedir a les solucions de digitalització.

SEGMENTS DE BENEFICIARIS
Import bo digital
Segment I. Petites empreses entre 10 i menys de 50 empleats 12.000 €
Segment II. Petites empreses o Microempreses d’entre 3 i menys de 10 empleats 6.000 €
Segment III. Petites empreses o Microempreses d’entre 1 i menys de 3 empleats i persones en situació d’autoocupació 2.000 €

Tecnologies incloses

LLOC WEB

LLOC WEB

Ajuda màxima: 2.000€
COMERÇ ELECTRÒNIC

COMERÇ ELECTRÒNIC

Ajuda màxima: 2.000€
GESTIÓ DE XARXES SOCIALS

GESTIÓ DE XARXES SOCIALS

Ajuda màxima: 2.500€
GESTIÓ DE CLIENTS I PROVEÏDORS

GESTIÓ DE CLIENTS I PROVEÏDORS

Ajuda màxima: 4.000€
BUSINESS INTELLIGENT I ANALÍTICA DE DADES

BUSINESS INTELLIGENT I ANALÍTICA DE DADES

Ajuda màxima: 4.000€
OFICINA VIRTUAL

OFICINA VIRTUAL

Ajuda màxima: 250€
GESTIÓ DE PROCESSOS

GESTIÓ DE PROCESSOS

Ajuda màxima: 6.000€
COMUNICACIONS SEGURES

COMUNICACIONS SEGURES

Ajuda màxima: 125€
CIBERSEGURETAT

CIBERSEGURETAT

Ajuda màxima: 250€
FACTURA ELECTRÒNICA

FACTURA ELECTRÒNICA

Ajuda màxima: 1.000€
CATEGORIES
Entre 1 i 2 treballadors
Entre 3 i 9 treballadors
Entre 10 i 49 treballadors
Lloc web
2.000 € 2.000 € 2.000 €
Comerç electrònic
2.000 € 2.000 € 2.000 €
Gestió de Xarxes socials
2.000 € 2.500 € 2.500 €
Gestió de clients i proveïdors
2.000 € 2.500 € 4.500 €
Business Intelligence i analítica de dades
1.500 € 2.000 € 4.000 €
Oficina Virtual (*)
250 € 250 € 250 €
Gestió de processos
500 € 2.000 € 6.000 €
Comunicacions segures (*)
125 € 125 € 125 €
Ciberseguretat (*)
250 € 250 € 250 €
Factura electrònica
500 € 1.000 € 1.000 €

(*) per usuari/dispositiu, amb límit d’usuari segons dimensió

Vols ser empresa beneficiària?

Les solucions digitals que proporciona el Kit Digital estan orientades a les necessitats de les petites empreses, microempreses i treballadors autònoms, que pertanyin a qualsevol sector o tipologia de negoci.

Vols ser agent digitalitzador?

Son aquelles empreses què disposen de solucions tecnològiques i què les vulguin publicar en el Market Place que red.es publicarà per a posar en contacte la oferta de paquets digitals amb els beneficiaris

Inscripció

Qui hi pot participar?

Qualsevol empresa associada a PIMEC amb capacitat i voluntat de millorar la seva competitivitat digitalitzant els seus processos, i en alguns casos transformant el seu model de negoci.
La participació en aquest programa és 100% gratuïta i està valorada en més de 2.000 €.

CONVOCATÒRIA OBERTA FINS AL 31 DE GENER DE 2021
Per inscriure-s’hi cal omplir el formulari d´inscripció.
La participació està subjecta a un procés de selecció per part d’un comitè d’avaluació d’experts

El nostre equip

Alba Lamas

Graduada i amb màster en enginyeria informàtica per la Universitat de Lleida.
Impulsora de la HackEPS, primera hackathon de Lleida i fundadora i expresidenta de LleidaHack, associació juvenil i tecnològica amb l’objectiu de motivar les activitats al voltant de la tecnologia a Lleida.
A més, voluntària a Technovation Lleida com a suport tecnològic.
Delegada territorial dones COIENF a Lleida.
Experta en PySaprk (Python+Spark), Java/Scala+Spark, desenvolupament web i base de dades amb diversos tipus de bases de dades relacionals com no-SQL, MongoDB i ElasticSearch.

Cristina García

Cristina compta amb més de 15 anys de trajectòria al món digital, va iniciar la seva trajectòria a Grupo Intercom fins que el 2009 decideix Cofundar la consultora digital Maitai Group de la qual és la CTO.
Ha col·laborat en llançaments d’empreses com Play Giga (companyia comprada per Facebook), Babau Barcelona, Skinvy Cosmetics i d’altres, a més ha format part de l’equip fundador d’Incapto Coffee liderant l’Àrea d’IT.

Cristina és llicenciada en Publicitat i RRPP donant-li també un ampli coneixement en Màrqueting digital i posicionament web.

Jordi Comas

Enginyer Superior en Telecomunicacions, Màster en Tecnologies per a la Transformació Digital de les empreses, Executive MBA i iniciant la recerca per a la tesi doctoral al voltant de els usuaris i empreses adopten les eines digitals.
Professional de la Consultoria de Sistemes i Desenvolupament de Software durant més de 15 anys, en empreses multinacionals.
Certificacions PMP, ITIL, PRINCE2, PMO-CP, Scrum, ITSQB.
Secretari del PMI Barcelona.
Fundador d’una empresa de consultoria estratègica i de TI on ajuda a les empreses a millorar el negoci apalancant-se en els sistemes d’informació. A més d´una startup tecnològica de formació amb Realitat Virtual i Augmentada.

Jordi Escartin

Professor associat a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC).
Enginyer tècnic industrial, especialitat en electrònica industrial per la UPC. Enginyer superior en Automàtica i Electrònica (UPC, 2003).
Desenvolupa la seva activitat professional en la Consultoria Tecnològica Integrant Solucions de Transformació Digital per a empreses industrials i d’altres àmbits. Actualment és professor de Robòtica i d’Automàtica industrial i de Smart Industries a la UVic-UCC, i professor del Màster en Robotica i Sistemes Intel·ligents impartit per la UVic-Eurecat.

Juliana Fernandes

Enginyera informàtica, MBA i Màster en Comerç Electrònic i Màrqueting Digital.
Més de 15 anys d’experiència amb èmfasi en Desenvolupament Organitzacional i Estratègia de Negocis en sectors com Tecnologia, Consultoria, Comerç (omnicanal), Construcció Civil i Indústria. Experiència amb projectes internacionals i serveis compartits a Amèrica Llatina.
CEO i consultora d’estratègia de negocis a Angá Estudio, professora universitària de la Universitat de Lleida.
Coordinadora de Technovation Girls i ponent en la iniciativa de Barcelona Digital Talent amb la Generalitat de Catalunya.

Òscar Beà

Amb més de 25 anys d’experiència recolzant a les organitzacions en la seva transformació digital i processos d’innovació.
Enginyer superior en Informàtica per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) – MBA per EADA – Certificacions: Avaluador Assessor EFQM, PMP, Scrum master, ITIL.
Assessor Acreditat d’Acció Indústria 4.0, Gestió de la Innovació i Operacions i organització.
Actualment compagina tasques de consultoria en Organització i Transformació digital per empreses amb la docència a diferents entitats. Professor de Transformació digital i de Direcció de projectes a la PIMEC, d’Innovació tecnològica disruptiva a l’Escola d’Alta Direcció i Administració (EADA) i en el Màster en Transformació digital i Innovació a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Raúl Roca

Professional amb més de vint anys d’experiència en la seguretat física i cibernètica de sistemes, xarxes i infraestructures.
Enginyer superior en informàtica i doctorant a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).
Professor associat a la Facultat de Matemàtiques i Informàtica de la Universitat de Barcelona i creador de l’assignatura de Fonaments de Ciberseguretat.
Professor col·laborador de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).
Assessor acreditat Acció Indústria 4.0 CTO i cofundador de l’empresa de ciberseguretat Grail Cyber Tech SL.
Anteriorment responsable de la resposta davant incidents a la unitat d’elit en ciberseguretat de la Policia de la Generalitat Mossos d’Esquadra (UCIBER).

Xavier Pujol

Enginyer tècnic en telecomunicacions, màster universitari en direcció internacional i gestió de la innovació tecnològica, MBA, Màster en comerç electrònic i cursant el doctorat en com les tecnologies de la informació poden aportar valor al negoci.
Expert en e-business, intel·ligència artificial, comunicació online, desenvolupament d’aplicacions de gestió i consultoria en BPM, innovació i digitalització.

Xavier Valverde

Xavi té una llarga i sòlida trajectòria en la direcció de Startups tecnològiques. Va ser CEO i Fundador de Baobab Planet (Grup Intercom) durant 5 anys i Co-fundador de Incapto Coffee, actualment és el CEO i Fundador de Maitai Group.
Xavi és Graduat Multimèdia i Enginyer tècnic informàtic per la UPC. Va participar en el Programa Executive Education, Development Strategies d’ESADE.

Ramon Collell
Coordinador
Departament de tecnologia i innovació
PIMEC
Imma Navarra
Responsable de Ciberseguretat
Departament de tecnologia i innovació
PIMEC
Andreu Brú
Director
Departament de tecnologia i innovació
PIMEC

Contacte

Per a qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb tecnologia@pimec.org